Daha Fazla Bilgi Edinin

Web Tasarım

Web Tasarım

Web Tasarım

  • İst Tasarım
  • Temmuz 04, 2019
Web Tasarım

Web Tasarım Nedir?

Web Tasarım Nedir sorusuna öncelikle tasarımın tanımından başlayalım. Tasarım, bir şeyi zihinde biçimlendirme, kurma, tasavvur etmedir.Web tasarımı internette gösterilen web sitelerinin tasarımını ifade eder ki bu da web sitelerinin planlanması, oluşturulması ve güncellenmesi anlamına gelir. Web sitesi tasarımı ayrıca bilgi mimarisi, web sitesi yapısı, kullanıcı arayüzü, navigasyon ergonomisi, web sitesi düzeni, renkler, kontrastlar, yazı tipleri ve görüntüler (fotoğrafçılık) ile simgeler tasarımını içerir.


Tasarım ve Yazılım

Gerçekte, web sitesi tasarımı, kullanılabilirlik, ergonomi, düzen gelenekleri, kullanıcı alışkanlıkları, navigasyon mantığı ve web sitelerinin kullanımını basitleştiren ve bilgilerin daha hızlı bulunmasına yardımcı olan diğer şeyler gibi daha soyut öğeler içerir. Ancak başlı başına yeterli değildir aynı zamanda web yazılımıda içerir.Web Tasarımı yazılımdan ayırmak mümkün değildir. İkisi aynı bir elmanın iki yarısı gibidir ama aslında bir bütündür. Tüm bu web sitesi öğeleri bir araya getirilerek web siteleri oluşturulur. Genellikle, "tasarım" ın anlamı sadece görsel bir bakış açısı olarak algılanır ama aslında o güzelliği, o estetiği ve o sihri veren aslında arka planda kodlardır.


Web Tasarım Hizmeti

Firmaların en çok müşteri kazanabildiği en güvenilir reklam yöntemidir. İnternet ortamındaki duruşunuzu ve kalitenizi gösterir. Biz de En yeni çıkmış teknolojileri kullanarak, web sitenizi, kurumsal kimliğinizi profesyonel bir biçimde yansıtan; tanıtım ve reklam amaçlı oldukça kaliteli içerik ve görsellerin internet ortamına aktarılması ile sizlere en kaliteli web tasarım hizmeti sunuyoruz. En yeni çıkmış teknolojileri kullanarak, web sitenizi, kurumsal kimliğinizi profesyonel bir biçimde yansıtarak ve oldukça kaliteli bir şekilde yaparak sizleri zirveye taşımaya hazırız.

Özel tasarımlara sahip olmak isterseniz, isminizin ve firmanızın kalıcı olabilmesi için özel web tasarım ve grafik tasarım çalışmalarımız ile siz değerli müşterilerimize Web Grafik Tasarımın her projesine titizlikle önem göstererek kaliteli web hizmetleri sunmaktayız. Bu yüzden tasarımsal ve yazılımsal anlamda web tasarım hizmetlerimiz ile sizin aynanız olmaya hazırız.


Uyumlu Web Tasarım

Duyarlı, uyumlu web tasarım anlamına da gelir. Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz bu web tasarım Tasarımın farklı ekran çözünürlüklerine göre uyum sağlamasıdır. Örnek olarak responsive olarak yapılmış bir web sitesinin tasarımı masaüstü bir bilgisayarda farklı görünürken ekran boyutu daha küçük olan mobil bir cihazda farklı görünecektir. Burada css3 ile gelen yenilikler sayesinde aynı sayfa, farklı çözünürlüklere göre yeniden şekillendirilerek inşa edilir.Responsive tasarım, web sitesinin mobil ve tablet cihazlardan girildiğinde site içindeki resim, yazı gibi elementlerin ekran genişliğine göre yeniden şekillenip ekrana tam oturması ile oluşur. Genellikle desktop, tablet ve mobil versiyon olarak 3 kademeli şekilde tasarlanır.


Grafik tasarım

İllüstrasyon çalışmalarla yapılan tanıtım amaçlı tasarım hizmetleridir. Özel tasarımlara sahip olmak isterseniz, isminizin ve firmanızın kalıcı olabilmesi için özel web tasarım ve grafik tasarım çalışmalarımız ile siz değerli müşterilerimize Web Grafik Tasarımın her projesine titizlikle önem göstererek kaliteli web hizmetleri sunmaktayız.

1375+

Mutlu Müşteriler

mutlu müşteriler

33+

Tamamlanmış Projeler

tamamlanmış projeler

546+

Kahve Bardağı

bir yudum kahve molası

15+

Üyeler

üyeler

En Kaliteli Hizmet & Çünkü:

Yaptığımız işlerde bizi başarıya götüren sebebin müşteri memnuniyetinden geçtiğini bilerek en yüksek kalitede müşteri memnuniyetini gözeterek en kaliteli ürünlerle siz değerli müşterilerimizi hitap ederek hizmet veriyoruz.