Daha Fazla Bilgi Edinin

En Etkili İçerik Sunumu

En Etkili İçerik Sunumu

En Etkili İçerik Sunumu

  • İst Tasarım
  • Temmuz 28, 2019
En Etkili İçerik Sunumu

Kısa Makaleler

Ürettiği uzun makalelerden gurur duymanıza rağmen, gerçek şu ki çoğu insan kısa makaleleri tercih ediyor. Aslında, araştırmaya göre, çoğu insan makaleleri 1000 kelime yada daha az olmasını tercih ediyor. Başka bir rapor, okuyucuların yaklaşık 15 saniye veya daha az bir zaman harcadığını ortaya koyuyor. Bunun nedeni, okuyucuların kısa bir dikkat süresine sahip olmaları ve bir sonraki ilginç şeyi okumak için zaman harcamalarıdır.


Kaliteli Görsel

İlk andan itibaren, çoğu insan içerikte kaliteli görselleri tercih ediyor. Bu görseller kaliteli görüntüler veya video olabilir. Bunun arkasındaki sebep basit: Bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, ilk önce neye bakıyorsunuz? Sitedeki kelimeler denizine mi yoksa grafikleri mi? Görsellerin başka bir avantajı var: İçeriğinizi arama motorları için optimize etmeye yardımcı oluyor.

Bir web sitesini ziyaret ettiğinizde, ilk önce neye bakıyorsunuz? Sitedeki kelimeler denizine mi yoksa grafikleri mi? Görsellerin bir avantajı da: İçeriğinizi arama motorları için optimize etmeye yardımcı olması.


İçeriğinize Işık Tutun

Bir içerik yöneticisi olarak, ürettiğiniz içerikten gurur duyabilirsiniz. Gerçek şu ki, okuyucuların eğlenceli, hafif bir şekilde yazılmış içerikle daha fazla ilgileniyorlar. Paragrafları kısa yapın ve gayri resmi kelimeler ekleyin. Bunu yapmak, içeriği okumak için eğlenceli ve daha paylaşılabilir hale getirebilir.


Arama Motorları İçin İçeriği Optimize Edin

Yazarken, insanları ve arama motorlarını da hedef aldığınızı unutmayın. Çoğu kişi içeriğinizi arama motorlarını kullanarak arayarak bulur. Bu nedenle, içeriğinizin tüm arama motorları için optimize edilmesini sağlamalısınız. Bu konuda size yardımcı olacak birkaç şey: Aklında belirli bir anahtar kelimeye sahip olmak, anahtar kelimeyi makalenin başlığında ve gövdesinde bulundurmak ve makalede kullanılan tüm görsellere atıfta bulunmak.


Basit Anlaşılır ve Sade!

Bir içerik pazarlamacısı olarak içeriğiniz aynı olmamalıdır. İçeriğiniz Basit Anlaşılır ve Sade olmalı. Aynı zamanda basit olan bazı yazılı ve görsel içerikleri üretmekten korkmamalısınız. Birçok şirket karmaşık olmayan basit içerik nedeniyle zirveye çıkmıştır.


Yeni ve Kaliteli İçerik

Düşük kaliteli içerikten çok makale yayınlamaktansa haftada bir kez yeni ve kaliteli içerik yayınlamak sizi her zaman zirvede tutacaktır.


Analiz

Bir içerik yöneticisi olarak, gönderdiğiniz her bir içeriği analiz etmeniz önemlidir. Bunu yaparak, farklı içerik türlerinin sizin için nasıl performans gösterdiğini göreceksiniz. Aslında, birçok Ceo tüm içeriklerinin getirilerini değerlendirmek için çeşitli veri analiz araçlarını kullanıyor. Çoğu zaman ücretsiz olarak kullanabileceğiniz birçok analiz aracı bulunmaktadır. Örneğin, Google Analytics’le makalenizi okuyan veya videonuzu izleyen kişi sayısını görebilirsiniz. Diğer araçlar, içeriğe giden trafiğin nereden geldiğini ve geniş bir kitleyi çektiğiniz zamanı size söyleyecektir.

1375+

Mutlu Müşteriler

mutlu müşteriler

33+

Tamamlanmış Projeler

tamamlanmış projeler

546+

Kahve Bardağı

bir yudum kahve molası

15+

Üyeler

üyeler

En Kaliteli Hizmet & Çünkü:

Yaptığımız işlerde bizi başarıya götüren sebebin müşteri memnuniyetinden geçtiğini bilerek en yüksek kalitede müşteri memnuniyetini gözeterek en kaliteli ürünlerle siz değerli müşterilerimizi hitap ederek hizmet veriyoruz.